DVSC Schaeffler

2023.08.31. 19:46

Várják a rajtot a Loki kézisei

Az Alba-Fehérvár otthonában kezdi meg bajnoki szereplését a DVSC Schaeffler pénteken 18 órától.

Haon.hu

Csernyánszki Liliána | Forrás: Napló-archív

Mozgalmas szeptember, nyolc mérkőzés vár a DVSC Schaefflerre, ennek a nagy menetelésnek lesz Székesfehérváron a nyitánya  – számolt be a klub. Az Alba ellen idegenben soha nem egyszerű nyerni, ezúttal sem vehetik félvállról Szilágyi Zoltán tanítványai a mérkőzést. Az ellenfél a felkészülés során Szlovákiában és Csehországban is nyert egy nemzetközi tornát, a bajnoki főpróbán pedig négygólos vereséget szenvedett a cseh-szlovák közös bajnokság (Mol Liga) címvédője, a Dunaszerdahely otthonában. A székesfehérvári együttes nyáron érkezett vezetőedzője, Horváth Roland ezúttal debütál tétmeccsen az Alba kispadján.

– Már mindannyian nagyon várjuk a bajnoki rajtot – mondta a dvsckezilabda.hu-nak Csernyánszki Liliána. Nagyon sokat dolgoztunk a felkészülés alatt, rengeteg kondiedzésünk volt, sokat futottunk, különböző felméréseken vettünk részt, szóval alaposan felkészültünk a szezonra, de jó lesz most már újra tétmeccset játszani. Unatkozni nem fogunk, mert innentől kezdve egymást érik majd a mérkőzések – tette hozzá.

Cseri szerint a fehérvári túra nem lesz egyszerű, de bízik a jó kezdésben. – Nagyon jó játékosaik vannak és erőnlétileg is rendben vannak, így biztos nem lesz könnyű dolgunk. Fontos lesz, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani. A védekezésünk legyen hatékony és a megszerzett labdákból legyen lehetőségünk lerohanásgólokat szerezni – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában