Labdarúgás

2023.08.02. 10:50

Az elhunyt debreceni szurkolónak ajánlotta gólját Dorian Babunszki

A csatár idénybeli első találata állította be a 3–1-es végeredményt a Mezőkövesd elleni nyitányon.

Orosz Krisztofer

Forrás: Napló-archív

A DVSC labdarúgócsapata hétfőn megkezdte szereplését az NB I.-ben, s magabiztosan, 3–1-re legyőzte a Mezőkövesd gárdáját. Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a meccset megelőzően gyásszünettel indult a találkozó. Az egész összecsapáson domináló cívisvárosiak harmadik gólját az a Dorian Babunszki szerezte, aki a tavaly idényben a Vasutas házi gólkirálya is volt, s akiről sokan nem gondolták volna – egy ilyen kimagasló évet követően –, hogy idén is a Loki keretét fogja erősíteni. 

Megható gesztus 

Az egész összecsapáson felfokozott hangulat uralkodott, s talán köszönhető ez annak az érzelmi töltetnek is, amit a kezdő sípszót megelőzően átélt a Nagyerdei Stadion közönsége. Utólag kiderült, hogy a játékosok sem feledkeztek meg a tragikusan fiatalon elhunyt szurkolójukról, a harmadik találatot szerző Dorian Babunszki pedig üzent is a közösségi médiában, amelyről a DVSC Fanatics számolt be. – Tegnap este az ultráink tiszteletüket fejezték ki Roland felé, aki egy igazi Loki szurkoló volt. Neki szeretném ajánlani a gólomat és a győzelmünket – írták. 

A vélhetően örökké emlékezetes találatot követően csütörtökön ismét nagy szükség lehet az észak-macedón gólgyáros találataira, hiszen a DVSC az Alashkert együttesét fogadja az Európa Konferencia-Liga második selejtezőkörének visszavágóján. A Loki egy gólos előnyről várja az örmények elleni összecsapást és vélhetően sokan fognak kilátogatni a Nagyerdei Stadionba, hogy biztassák a csapatot.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában