Futsal

2023.07.23. 16:06

Vass Ottó: „Úgy érzem, az előző idényhez képest idén karakteresebb gárdánk lesz”

A csapatkapitány szerint a DEAC játéka módosulhat Tihanyi Csaba érkezésével.

Haon.hu

Az NB I. augusztus közepén kezdődik, Tihanyi Csaba legénysége az első fordulóban a Maglód otthonában vizitál

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi futsalcsapata átalakuló kerettel és új vezetőedzővel vágott neki hétfőn a felkészülésnek. Ezen a héten hét foglalkozás szerepelt a programban, a tapasztalatokról pedig Vass Ottó nyilatkozott – számolt be a debreceni klub közlésében. 

– Az eddigi tréningeken főleg a védekezésre és az erőnléti feladatokra összpontosítottunk, hamarosan pedig a támadásokat fogjuk gyakorolni. Szerdán a Kecskeméttel játszunk edzőmeccset, ezen felmérhetjük, hogy hol tartunk. Tihanyi Csaba vezetőedző új filozófiát akar meghonosítani, ez azt jelenti, hogy többek között a letámadásban és a pontrúgásokban egyaránt lehetnek változások. Nagyon szimpatikusnak találom Csabát, aki játékosként korábban sok csatát átélt, emellett több remek trénertől tanulhatott. Akadtak változások a keretünkben, de Siska Gergő és Faragó Lajos a visszatérése után egyből felvette a fonalat. Nyerges Andris személyében egy nagyon tehetséges kapust igazoltunk, ő már jól beilleszkedett. A spanyol Franchu eddig kétszer edzett velünk, ám az már látszik, hogy érti a játékot, továbbá a gyorsaságát és az agresszív védekezését ugyancsak ki lehet emelni. Úgy érzem, hogy az előző idényhez képest idén karakteresebb gárdánk lesz – nyilatkozta a 25 esztendős csapatkapitány.

Az NB I. augusztus közepén kezdődik, Tihanyi Csaba legénysége az első fordulóban a Maglód otthonában vizitál.

– Egy újonc mindig sötét lónak számít, ugyanis nem igazán tudhatjuk, hogy mire képes. Mivel ismét a felsőházba akarunk jutni, ezen a találkozón nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése. Amennyiben sikerül ráerőltetnünk az akaratunkat a maglódiakra, nyerhetünk. Szerintem még sűrűbb lesz az élmezőny a bajnokságban, ám abban bízom, hogy az új impulzus messzire repít minket – zárta mondandóját Vass Ottó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában