Labdarúgás

2023.07.19. 19:29

Tochukwu és Jankelic szállította a DEAC nyíregyházi győzelmét

A hazaiak nem tudták megnehezíteni a jól futballozó DEAC dolgát.

Haon.hu

Tochukwu kettőt vállalt a szerdai meccsen

Forrás: deac.hu

A labdarúgó NB III.-as bajnoki szezonra készülő DEAC szerdán a megye I.-ben szereplő Nyíregyháza II. otthonában lépett pályára felkészülési találkozón. A debreceni együttes bő három hete kezdte a munkát, ez idő alatt három edzőmérkőzést játszott, amelynek mérlege egy-egy győzelem a Békéscsaba és a Tiszaújváros ellen, valamint egy döntetlen a DVSC II ellen, emlékeztet a klubhonlap.

A Szpari második csapata ellen sem kellett sokat várni a vezető találatra, hiszen Oliver Tochukwu már a 14. percben beköszönt, majd a nigériai támadó tíz perccel később a második találatát is megszerezte. A DEAC nem lassított, és még a szünet előtt háromgólosra növelte előnyét, miután a 38. percben Ivan Jankelic is eredményesnek bizonyult.

A nagy hőségben nem volt könnyű dolga a játékosoknak, ám ez mit sem zavarta a fekete-fehéreket, akik a szünet után is mezőnyfölényben futballoztak. Több ígéretes helyzet is kialakult a hazai kapu előtt, ám újabb gól már nem született, a DEAC 3-0-s győzelmet aratott Nyíregyházán.

Urbin Péter együttese szombaton 12 órakor a Szatmárnémeti ellen játszik újabb felkészülési mérkőzést, ezúttal a Dóczy utcai sportcampuson.

A tények

Edzőmérkőzés

Nyíregyháza Spartacus II–DEAC 0-3 (0-3)

DEAC: Tóth D. – Lakatos, Herczku, Orosz, Karika – Soltész, Molnár Sz. (Almási 70.), Jankelic (Bárány 60.), Horváth T. (Pinczés 60.) – Rauf (Wente 60.), Tochukwu (Kotroczó 46.).

Gól: Tochukwu (14., 24.), Jankelic (38.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában