Kézilabda

2023.07.13. 16:47

Túl az első labdás edzésen a Loki női kézisei

Szilágyi Zoltán távollétében a Köstner Vilmos mesteredző vezényelte a gyakorlást.

Haon.hu

A DVSC Schaeffler edzését Köstner Vilmos vezényelte

Forrás: DVSC Schaeffler / dvsckezilabda.hu

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, a DVSC Schaeffler együttese a héten megkezdte a felkészülést a 2023–24-es szezonra. Az orvosi vizsgálat és a fizikai felmérés után szerda délután konditeremben dolgozott a csapat, csütörtökön pedig megvolt az első labdás edzés is a Hódosban. Mivel Szilágyi Zoltán és segítője, Kudor Kitti jelenleg az U19-es Eb-n menetelő magyar válogatottat irányítják, az első labdás gyakorlást az egykori sikeredző, Köstner Vilmos vezényelte. 

Igazoltan hiányoztak a felnőtt válogatottak, Füzi-Tóvizi Petra, Grosch Vivien, Töpfner Alexandra és Vámos Petra, valamint a korosztályos kontinenstornán szereplő Csernyánszki Liliána.

Az egyik új szerzemény, a tavalyi szezon hajrájában megsérülő Juhász Kata, ha bicegve is, de ott volt a többiekkel, ő Kerék Laura irányításával megkezdte a rehabilitációt térdműtétje után, pontosabban csatlakozott a hasonló munkát végző, ám már jóval előrébb tartó csapatkapitányhoz, Hornyák Dórához.

Mariana Costa a brazil válogatott edzőtáborában gyűjti az erőt. A brazil szélső felépülése, arcsérülése után jól halad, augusztus elején tér vissza Debrecenbe és csatlakozik a csapathoz.

A felnőttekkel kezdte el a felkészülést két akadémista, Kelemen Dorina és Nagy Nóra, így tizenkét játékos volt jelen a szezon első labdás edzésén – számolt be a Loki hivatalos oldala.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában