Labdarúgás

2023.07.14. 15:38

Bévárdi Zsombor úgy véli, remek játékkal verték a Ried csapatát

A Loki középpályása elmondta, akadtak hibák is, de összességében sok jó megmozdulásuk volt, hasznos találkozón vannak túl.

Szabó Dóra

Bévárdi Zsombor szerint jó játékkal verték ellenfelüket

Forrás: Facebook/DVSC

Második felkészülési találkozóját is lejátszotta a DVSC az ausztriai edzőtáborban: a debreceniek pénteken fél egytől Windischgarstenben, az előző szezon végén az osztrák élvonaltól búcsúzó SV Ried ellen meccseltek. A nem éppen szokványos időpont ellenére a lokisták nem bíztak semmit a véletlenre: Mance szerzett vezetést a 41. percben, majd a 67. és a 79. minutumban is betalált. A hajrában büntetőből szépített a rivális, azonban a csattanót a piros-fehérek új igazolása, Domingues adta meg, 4–1.

– Ugyan nem éppen a legideálisabb időben játszottunk, ám ez nem látszott a csapaton. Persze vétettünk taktikai hibákat, de ez a felkészülés ezen szakaszában természetes, azért edzünk, hogy ezeket javítsuk. Sok jó megmozdulásunk is akadt, hasznos találkozót játszottunk. 

Mondhatom, hogy az átlagosnál jobb játékkal vertük riválisunkat, persze nem szabad túlbecsülni ezt a sikert, tudjuk, hogy egy edzőmeccsről beszélünk, ennek ellenére egy győzelem mindig jót tesz a lelkeknek

– mondta el érdeklődésünkre Bévárdi Zsombor. A Loki középpályása végig játszotta az összecsapást, és örömmel konstatálta, teljesen jó állapotban van, remekül bírta a strapát.

Bévárdi úgy véli, egy kiváló társaság formálódott Debrecenben, a magyar és külföldi játékosok jó kapcsolatot ápolnak, megértik egymást, ezzel eddig sem volt gond, hiszen a tréningeken és mérkőzéseken kívül is sok időt töltenek egymással, ugyanakkor biztos benne, hogy a külföldi felkészülés tovább erősíti a meglévő köteléket.

A Debreceni VSC 24 éves játékosa június elején elvette élete szerelmét, akivel eddig távkapcsolatban élt. – Nagyon boldog vagyok, végre együtt is lakunk, ami kiegyensúlyozottá tesz, a feleségem mindenben támogat – ecsetelte nagy örömmel Zsombor.

A Loki ma 17 órától is pályára lép, a keret másik fele a Linz otthonában vendégszerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában