Labdarúgás

2023.07.14. 14:42

Mance mesterhármasával verte a Loki a Ried együttesét

A friss szerzemény, Brandon Domingues is betalált a meccsen.

Haon.hu

Forrás: DVSC

Az ausztriai edzőtábor második felkészülési találkozóját játszotta le a DVSC pénteken 12.30 órától Windischgarstenben, írja a DVSC hivatalos oldala. A piros-fehérek ellenfele az előző szezon végén az osztrák élvonaltól búcsúzó SV Ried volt.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, az első lehetőségre pedig a 14. percig kellett várni, ekkor Ojediran egy szép megelőző szerelés után bombázott nagy erővel, de a jobb felsőbe tartó lövést szögletre ütötte az osztrák kapus. A 26. percben a Ried is megszerezhette volna a vezetést, ám a 20 méteres próbálkozás nem ért célba. A 37. percben a meccs addigi legnagyobb helyzete maradt ki, Baranyai az alapvonalról gurított vissza Báránynak, aki elöl az utolsó pillanatban menteni tudott egy hazai védő. A 41. percben megszerezte a DVSC a vezetést, Kiziridisz jobbról érkező beadását Mance értékesítette 7 méterről. Nem sokon múlt, hogy kétgólos debreceni előnnyel vonuljanak szünetre a csapatok, ám a 43. percben Bévárdi egy szép szólót követően a kapusba lőtt.

Az 59. percben egy eladott labdára csapott le Kiziridisz, aki 20 méterről próbált ívelni, de a gólvonalról mentett egy védő. A 67. percben már kettővel mentünk, egy szép kontra után Oliveira passzolt a középen teljesen üresen érkező Mancénak, aki nem hibázott, és az üres kapuba lőtt. A 70. percben pályára lépett legújabb igazolásunk, Domingues Kiziridisz helyett állt be csereként. A 75. percben nagyon közel állt Antonio Mance a mesterhármashoz, ám egy szöglet utáni lövés a lécen csattant. Ami akkor még nem, négy perccel később összejött horvát támadónknak, aki egy nagy védelmi hibát kihasználva szerezte meg a harmadik gólját. A 84. percben Baranyai szabálytalankodott a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutott a Ried, Ungar pedig nem hibázott és szépített. A 91. percben egy kontra után Domingues is betalált, így 4-1-re nyertünk az SV Ried ellen.

Folytatás 17 órától, amikor a keret másik része a Linz otthonában vendégszerepel.

Felkészülési mérkőzés

DVSC–SV Ried 4–1 (1–0)

Ausztira, Windischgarsten.

DVSC: Milosveics – Baranyai, Neofitidisz, Romancsuk, Bévárdi – Vajda, Varga, Ojediran, Kiziridisz (Domingues, 70.) – Bárány (Oliveira, 62.), Mance

Gól: 1–0 Mance (41.), 2–0 Mance (67.), 3–0 Mance (79.), 3–1 Ungar (87., büntetőből), 4–1 Domingues (91.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában