DVSC

2023.07.05. 18:19

Dzsudzsák Balázs hosszabbított a DVSC-vel!

A kapitány újabb egy évre írt alá a Lokival.

Forrás: DVSC-archív

A DVSC egy évvel meghosszabbította Dzsudzsák Balázs szerződését. Csapatkapitányunk boldogan mesélt érzéseiről, már a Loki új hazai mezével a kezében – írja a dvsc.hu. – Most is a lehető legnagyobb örömmel írtam alá az új szerződést. Egy nagyon jó szezonon vagyunk túl, sikerült odaérnünk a dobogóra, így készülhetünk a Konferencia Liga-selejtezőre. 

A bajnokság végére nézőcsúcsokat döntöttünk, aminek külön örülök. Az pedig fantasztikus volt, hogy az utolsó meccsen 15 ezren ünnepeltünk együtt. Izgatottan vágok neki a következő szezonnak is. Végre sikeres a csapat és a szurkolók is várják a hétvégi meccseket. Nagyszerű futballt játszunk és az edzői stáb is remek, ami még élvezetesebbé teszi számomra, hogy nekivágjak egy újabb szezonnak.

– Olyan közegben vagyok, ahol az öltöző és a stáb is arra ösztönöz, hogy még motiváltabb legyek. Nagyon büszke vagyok, hogy a DVSC csapatkapitánya lehetek, és remélem, a vezetésemmel ebben az évben is fejlődünk és előrébb tudunk lépni, mert ez Debrecen – fogalmazott a DVSC csapatkapitánya. 

Dzsudzsák Balázs 2024 nyaráig írt alá. 

A focista a hosszabbításról a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott. Mint mondta,

a tárgyalás egy percig tartott.

A 109-szeres válogatott szerda délután Debrecenben, szűk körű sajtóbeszélgetésen jelentette be a döntést, és mosolyogva kezdte azzal: 

Ez lehetett a világ legrövidebb egyezkedése.

– Amikor hazatértem külföldről, akkor sem titkoltam céljaimat. A Loki akkor a másodosztályban szerepelt, és az első vágy nem is lehetett más, mielőbb visszajutni az élvonalba. Ez sikerült, léphettünk egy lépcsőfokot, stabilizáljuk ott a helyünket és amikor ez is meg volt, szerettünk volna előrébb lépni. A harmadik helyen végeztünk, és amikor az utolsó fordulóban tizenötezer néző előtt játszottuk le a bajnoki mérkőzést, az Újpest ellen, ez jutott eszembe: ez az igazi hazaérkezés, ezt szerettem volna megélni - jelentette ki a focista.

HAON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában