Motorsport

2023.06.21. 09:03

Komoly változás áll be Varga Tibi életében

A debreceni motoros egy ideig biztosan külföldön csiszolja tovább a tudását.

Varga Tibi Spanyolországban folytatja

Forrás: Varga Tibor-archív

Hónapok óta szervezés alatt állt, hogy Varga ”Szikla” Tibi egy, több világbajnok pilótát kinevelő spanyol motoros iskolához csatlakozik. Mostanra minden összeállt, így az MDR Competition ridere augusztus 6-tól Spanyolországba költözik, és a Pakosta 37 Rides Factory diákja lesz.

– Ez annyit jelent, hogy hetente ötször motorozok, és az iskolát magántanulói státuszban folytatom. Számomra ez egy olyan lehetőség, amire nagyon régóta vártam. Nagy feladat lesz 16 évesen távol élni a családomtól és barátaimtól, de számomra nincs olyan dolog, amit ne áldoznék fel a karrieremért️. Szeretném megköszönni Dani Ribaltának a közreműködést, a szüleimnek, a testvéremnek a rengeteg áldozatot, Győrffy Álmosnak a belém fektetett energiát, és a HUMDA, a Hungary Motorsport Academy támogatását. Külön köszönöm a Szent József Gimnáziumnak a támogatásukat, és a lehetőséget, hogy távolról is a diákjuk lehetek – nyilatkozta Varga Tibi

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában