Sztorik

2023.06.28. 16:36

Hamarosan újabb Piros-Fehér Történetek!

Ezúttal Varga Józsefet, Bódi Ádámot és Bárány Donátot faggathatják majd a drukkerek.

Bódi Ádám

Forrás: Kiss Annamarie

Az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesületének közös szervezésében immár negyedik alkalommal rendezik meg a Piros-Fehér Történetek névre keresztelt beszélgetős estet – osztotta meg az eseményt Facebookok az Ultras Debrecen. Az első alkalommal Igor Bogdanovics, aztán Böőr Zoltán, legutóbb pedig Bernáth Csaba, Kiss Zoltán és Szabó János volt a vendég.

Az eseményt július 5-én, szerdán 20.30-tól tartják majd a Nagyerdei Víztoronyban, ezúttal Varga Józsefet, Bódi Ádámot és Bárány Donátot faggathatják majd a drukkerek.

Mi is pontosan a Piros-Fehér Történetek?

Az ultrák által életre hívott szurkolói esemény. Célja a DVSC csapatához és Debrecen városához köthető ikonikus játékosok, edzők, szakmai vezetők és nevesebb támogatók meghívása, az örökség ápolása és a szurkolói közösség további építése. Mindezt egy könnyedebb hangvételű tematikus beszélgetéssorozat keretein belül, néhhány frissítő és még több számunkra kedves, szép történet kíséretében. A moderált beszélgetések látogatása díjmentes, az est második felében pedig bárki szabadon kérdezhet a vendégektől. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában