DVSC Schaeffler

2023.06.22. 19:28

Tamara Haggerty várja, hogy pályára lépjen a Loki szurkolói előtt

A holland beállós elárulta, hogy nagyon sokat hallott már Debrecenről.

Tamara Haggerty | Forrás: hadbbalinside.nl

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a holland válogatott Tamara Haggerty kétéves szerződést írt alá a Lokival. Az új beálló egyértelműen előrelépésnek érzi, hogy a dán középmezőnyhöz tartozó Horsens csapatától az NB 1 bronzérmeséhez szerződik – olvasható a DVSC Schaeffler honlapján.

A Loki újdonsült kézilabdázója elárulta, miért igazolt a csapatba. – Egyértelmű volt, hogy jönni akarok. Úgy érzem, ez egy újabb jelentős lépés lehet a karrieremben. A magyar a világ egyik legerősebb bajnoksága, ráadásul, mint utólag kiderült, ismét játszhatok a Bajnokok Ligájában is, szóval duplán izgatott vagyok. Biztos vagyok benne, hogy remek szezonunk lesz, rajtam nem múlik majd – fogalmazott.

Tamara Haggerty arról is említést tett, hogy hallott-e már korábban a Lokiról. – Hogyne, nagyon sok jót hallottam a Debrecenről. Tudom, hogy jó csapat és szenzációs szurkolói vannak. Tényleg nagyon várom már, hogy a félelmetes szurkolótáborunk előtt pályára léphessek. Mesélték, hogy hihetetlen a hangulat a hazai mérkőzéseken – mondta.

A DVSC Schaeffler új igazolásával a teljes beszélgetést itt olvashatják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában