Labdarúgás

2023.06.21. 14:47

A Loki mestere szerint komolytalan lenne kommentálni, szerencséjük volt-e

Szrdjan Blagojevics úgy véli, függetlenül az ellenféltől, mindenképp a legjobbjukat kell nyújtaniuk, ha versenyképesek akarnak lenni Európában.

Szrdjan Blagojevics még nem sokat tud a lehetséges ellenfelekről

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Mint ismert, kisorsolták az Európa Konferencia Liga (EKL) második selejtezőkörének párosításait szerdán. Kiderült, a DVSC az Alaskert–FK Arsenal Tivat párharc győztesével játszik majd, ráadásul a visszavágót rendezik majd Debrecenben. A piros-fehérek vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics nyilatkozott a klub honlapjának ezzel kapcsolatban.

– A sorsolás előtt nem kívántam különösebben senkit, ám függetlenül az ellenféltől, mindenképp a legjobbunkat kell nyújtanunk, ha versenyképesek akarunk lenni Európában. 

Tavaly végig ezért küzdöttünk, és most, hogy itt vagyunk, szeretnénk megmutatni, van helyünk a nemzetközi mezőnyben. Jelenleg nem sokat tudunk a lehetséges ellenfelünkről, és komolytalan lenne kommentálni, hogy szerencsénk volt-e vagy sem.

Tartózkodni fogunk ettől, és mint mindig, most is a munkára koncentrálunk. Mind a két csapatot tiszteljük, de különösen tiszteljük magunkat, és hiszünk az erőnkben és a munkánkban – vélekedett a Loki mestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában