DVSC

2023.06.26. 11:51

A DVSC gólvágója élvezi a nyarat

A tavalyi szezonban Dorian Babunszki lett a piros-fehérek házi gólkirálya.

Forrás: Napló-archív

Majdnem napra pontosan egy hónapja, hogy véget értek az NB I. küzdelmei, amelyben a DVSC a harmadik helyen végzett, ám sok ideje nem volt pihenésre a futballistáknak. Köztudott, hogy a keret nagy része azért tudta élvezni a szabadságot, de voltak, akik hazájuk hívószava miatt kevesebb időt tölthettek a tengerparton. 

Hétfőn csatlakoztak 

A Loki három válogatott labdarúgójának, Sztefan Loncsarnak, Ferenczi Jánosnak és Dorian Babunszkinak az Újpest elleni zárófordulót követően ugyan volt néhány napjuk a pihenésre, ám ezt követően már hazájuk nemzeti együtteseiben kellett legjobbjukat nyújtaniuk. A cívisvárosi gólvágó, Dorian Babunszki Instagramon tett közzé fotót, amelyből kiderül, az észak-macedón csatár Spanyolországban nyaralt. Ugyan a képet vasárnap töltötte fel a futballista, információink szerint hétfőn már edzésbe is állt Pallagon. Arról egyelőre nincs hír, hogy a hajdúságiak gólfelelőse marad, vagy esetleg távozik-e Debrecenből. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában