Küzdősport

2023.05.08. 08:22

Harminckét érmet hoztak Fehérvárról a debreceni kempósok

Kiemelkedő eredményekkel tértek haza a debreceni zen bu kan kempósok a hétvégén Székesfehérváron megrendezett felnőtt országos bajnokságról. A versenyre 170 harcos nevezett, ami több mint 650 nevezést tett ki.

A reggeltől estig zajló harcokban a legmagasabb küzdelmi és technikai számokban jeleskedtek a Spartan Kempo Debrecen harcosai, tudatta portálunkkal Keresztesi Péter elnök.

A Spartan Kempo Debrecen csapata
A Spartan Kempo Debrecen csapata
Forrás: Spartan Kempo Debrecen

A versenyszámok királyának tartott „full contact A” viadalban az összes meccset egyhangú pontozással vagy kopogtatással hozták, de a technikai számokban is jócskán a mezőny felső részét ostromolták a debreceni kempósok, akik számos aranyérmet hoztak el a pusztakezes és fegyveres formagyakorlatokban is. Három debreceni versenyző mester kategóriában jeleskedett, ahol a küzdelmek már a válogatott pontokért mentek. Ebben a kategóriában 8 aranyérmet sikerült bezsebelniük a Spartan Kempo Debrecen harcosainak.

A csapat a versenyzés mellett a bíráskodásban is jeleskedett, hiszen egy egész pástot vezettek, 6 delegált bíróval.

A Spartan Kempo Debrecen csapata összetettben 32 csapat közül az előkelő második helyen végzett, 17 arany-, 9 ezüst- és 6 bronzéremmel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában