Kézilabda

2023.05.05. 10:30

Az ifjú debreceni kézis szerint a harcosok mindig keményebben térnek vissza

Remélhetőleg hamarosan a pályán láthatjuk a tehetségeket.

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

Silye Nandát első műtétje után pénteken másodjára is megoperálják, Ináncsi Fruzsina rehabilitációja pedig jól halad – írja a dvsckezilabda.hu. 

2022. novemberében, egy edzésen szenvedett súlyos térdsérülést Silye Nanda. A 18 éves átlövőt először tavaly november 22-én műtötték meg Debrecenben, a második műtét – amely egy porcoperáció lesz – pénteken, azaz május 5-én esedékes. – Izgulok a műtét miatt kicsit, hiszen nagyon szeretném, ha már túl lennék rajta – mondta el Nanda. – A műtét után 4-6 hétig mankóval tudok csak közlekedni. Remélhetőleg zökkenőmentesen halad majd a felépülésem – tette hozzá. 

Ináncsi Fruzsina már másodjára tapasztalja meg ezt a hosszú, és igencsak sok lelki erőt igénylő procedúrát. Fruzsi műtétje márciusban volt, azóta pedig már a rehabilitációt is megkezdte. – A műtét után ez a nyolcadik hét, már javában gyógytornázok – számolt be állapotáról a szélső. – 

A hajlításom majdnem a maximumot elérte, a nyújtásom is szépen fejlődik, a felsőtestre erősítek. A tervek szerint öt hét múlva kezdhetem el a futást.

Nagyon nehéz időszakon vagyok keresztül, de a családom, barátaim, csapattársaim és az edzőim is sokat támogatnak ebben! A csapattársakkal rendszeresen tartom a kapcsolatot, több mérkőzésükre is kijövök és követem a szereplésüket. Nem szabad siettetni a visszatérést, de szeretnék minél hamarabb pályára lépni! 

A mottóm pedig, hogy a Harcosok mindig keményebben térnek vissza

– fogalmazott. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában