Labdarúgás

2023.04.13. 12:48

Remek a kohézió a lokisták és Blagojevics között

Megyeri Balázs szerint minden adott ahhoz, hogy megszerezzék a győzelmet a Puskás ellen.

Megyeri Balázs szerint jó formában várják az újabb összecsapást

Forrás: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

A sérüléséből felépülő Megyeri Balázs nyilatkozott a DVSC honlapjának. A Loki kapusa a videóban a múlt heti, Kövesd elleni összecsapással kapcsolatban elmondta, várta már hogy visszatérhessen, azért dolgozott az elmúlt hetekben, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére álljon. A hálóőr úgy látta, nagyon jó mérkőzést zártak a Kövesddel szemben, a gárda jól érezte magát a pályán.
Megyeri úgy véli, a kohézió nagyon jó a játékosok és a vezetőedző között, szerinte egyre jobban elsajátítják és élvezik azt a játékstílust, amelyet elképzel a mesterük, ez az egyik fontos eleme a sikerességnek, a másik pedig, hogy jönnek az eredmények, ami mindig építő jellegű. 

A rutinos cerberus előre is tekintett, ugyanis pénteken 20 órától a Puskás Akadémia egylete látogat a Nagyerdei Stadionba. Megyeri Balázsnak meggyőződése, minden adott hozzá, hogy egy jó meccsen otthon tartsák a három pontot. 

A csapattal kapcsolatos további hírekért kövesse megújult Facebook oldalunkat!

 

KSZD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában