Futsal

2023.03.12. 13:58

Öt DEAC-játékos is bizonyíthat a női futsal Európa-bajnokság négyes döntőjében

Krascsenics Csilla sérülése miatt sajnos nem lehet köztük.

A szövetségi kapitány Torma Lilla, Üveges Katalin, Tóth Nóra, Fülöp Diána és Horváth Viktória személyében öt DEAC-játékosnak szavazott bizalmat

Forrás: Napló-archív

A magyar női futsalválogatott pénteken Eb-elődöntőt játszik Ukrajnával a debreceni Főnix Arénában. Frank Tamás kihirdette a keretét a kontinensviadal négyes döntőjére – tudatta a DEAC vasárnapi közlésében. 

A szövetségi kapitány Torma Lilla, Üveges Katalin, Tóth Nóra, Fülöp Diána és Horváth Viktória személyében öt DEAC-játékosnak szavazott bizalmat. A klub trénere, Quirikó Vivien pályaedzőként veheti ki a részét a minél sikeresebb szereplésből. Sajnos Krascsenics Csilla sérülés miatt nem juthat szóhoz a tornán, míg Gajzágó Flóra tartalék lett.

A final fourban pénteken a Magyarország-Ukrajna és a Spanyolország-Portugália elődöntőt rendezik meg, míg vasárnap a bronzmeccs és a döntő jön. A hazaiak tavaly a negyedik helyen végeztek az Eb négyes döntőjében.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Torma Lilla (DEAC), Hargas Annamária (TFSE-Bestrong)

Mezőnyjátékosok: Fülöp Diána (DEAC), Horváth Viktória (DEAC), Tóth Nóra (DEAC), Üveges Katalin (DEAC), Fábián Rebeka (Budaörs Futsal), Folk Zsuzsanna (TFSE-Bestrong), Gruber Brigitta (TFSE-Bestrong), Koch Fruzsina (Budaörs Futsal), Kota Gabriella (TFSE-Bestrong), Krascsenics Petra (2F-Bau Tolna-Mözs), Szalkai Kitti (2F-Bau Tolna-Mözs), Varga Adél (TFSE-Bestrong)

A négyes döntő programja:

Március 17. (péntek) 16.00: Spanyolország-Portugália

Március 17. (péntek) 19.30: Ukrajna-Magyarország

Március 19. (vasárnap) 17.00: bronzmeccs

Március 19. (vasárnap) 20.00: döntő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában