Szép gesztus

2023.03.08. 11:10

Meglepték a Loki játékosai a hölgyeket - videóval

Forrás: DVSC-Facebook

A DVSC labdarúgói idén is hűek maradtak jó szokásukhoz: nemzetközi nőnap alkalmából köszöntötték a DVSC Schaeffler kézilabdacsapatának játékosait. A szép pillanatokról a labdarúgócsapat Facebook-oldala számolt be szerda délelőtt. A régóta ápolt jó kapcsolatot ezen nemes gesztus biztosan csak erősíti a cívisvárosi sportolók között. 

A köszöntésről szerda délelőtt a kézilabdaegyüttes honlapja is beszámolt. 

Halász D. János  a Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. ügyvezetője évtizedek óta a DVSC kézis lányainak elkötelezett szurkolója. nem csoda, hogy a nemzetközi nőnapra kollégáival meglepetést készített elő. A szerda délelőtti edzés előtt Udvarhelyi Péter, a Csokonai Színház művésze énekelte el Lehár Ferenc A mosoly országa című operettjéből a Vágyom egy nő után című dalt. A lányok láthatóan örültek a reggeli meglepetésnek, s vastapssal köszönték meg a produkciót. Ezután Halász D. János adott át ajándékot a játékosoknak.

A labdarúgók, szám szerint hatan, a műsor előtt lepték meg a DVSC Schaeffler játékosait.

HBN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában