Vármegyei foci

2023.03.12. 17:51

Dán Ferenc: „Tipikus egy gólos mérkőzés volt, aki rúgja, az nyer!”

Döntetlen lett a végeredmény

Forrás: Napló-archív

Megye I

Nyíradony VVTK–Hajdúnánás FK 0–0 (0–0)

100 néző. Vezette: Tatár I.(Vadon T., Zámbó T.)

Nyíradony VVTK: Rácz T., Bogár M., Daru I., Gyurina J., Perényi R., Nagy K., Kántor T., Bányász A., Nagy M.(Gáll F.), Ignáth T., Bara M. Edző: Dán Ferenc

Hajdúnánás FK: Ésik L., Csatári D., Bencze D., Bohács B., Andorkó S., Linzenbold Zs., Újvári Zs., Lakatos N., Tóth B., Prepuk M.(Fodor J.), Vadász L.(Kiss L.) Edző: Daróczi Péter

Jók: Ifi: 0–2 

Dán Ferenc: Tipikus egy gólos mérkőzés volt, aki rúgja, az nyer! Csapatom mindent megtett, hogy ezt az egy gólt begyötörjük, de ma semmi nem jött össze és úgy látszik a góllövéssel továbbra is hadilábon állunk. a védekezésünk megint jól dolgozott tehát az egy pontra rá szolgálunk mindenképp! A játékvezetéssel eddig sem foglalkoztam soha ezután sem teszem! De! Hajdúnánásnak további sok sikert a bajnokságban!

Daróczi Péter: Brusztolós, küzdelmes, tipikus 1 gólos mérkőzés volt. A helyzetek kimaradtak itt is, ott is. Véleményem szerint igazságos döntetlen született! Sok sikert a hazai csapatnak a folytatáshoz! Hajrá, Nánás!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában