Labdarúgás

2023.02.15. 21:59

Véget ért az egyetemi labdarúgó kupa – fotókkal

Forrás: Czinege Melinda

Címvédéssel zárult a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa Superliga szerda esti döntője, hiszen ismét a Socca Hungary Sinter FC hódította el a serleget, ezúttal az LEFC Debrecen Hungaria ellenében. Móré Bendegúzék 5–2-re nyertek a külföldi egyetemisták alkotta gárda ellen a DESOK-ban. A finálé felvezetéseként lejátszott Magyar Országgyűlési labdarúgó-válogatott–DE-Városi Közgyűlési labdarúgó-válogatott gálamérkőzést 8–1-re a debreceniek nyerték soraikban például Barcsa Lajos alpolgármesterrel és Bernáth Csabával, a DVSC sokszoros magyar bajnok játékosával.

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa és Kozma Mihály Futsal Kupa döntői között a szervezők hagyományosan lerótták tiszteletüket Buzánszky Jenő szobra előtt.

Véget ért az egyetemi labdarúgó kupa
Címvédéssel zárult a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa Superliga szerda esti döntője, hiszen ismét a Sintér FC hódította el a serleget, ezúttal az LEFC Debrecen Hungaria  ellenében. Móré Bendegúzék 5–2-re nyertek a külföldi egyetemisták alkotta gárda ellen a DESOK-ban. A finálé felvezetéseként lejátszott Magyar Országgyűlési labdarúgó-válogatott–DE-Városi Közgyűlési labdarúgó-válogatott gálamérkőzést 8–1-re a debreceniek nyerték soraikban például Barcsa Lajos alpolgármesterrel és Bernáth Csabával, a DVSC sokszoros magyar bajnok játékosával.

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa és Kozma Mihály Futsal Kupa döntői között a szervezők hagyományosan lerótták tiszteletüket Buzánszky Jenő szobra előtt. A megjelent családtagok, egyetemi elöljárók, sportvezetők és érdeklődők körében Kulcsár Zsolt főszervező tartott köszöntő beszédet, majd a résztvevők a Himnusz meghallgatása után elhelyezték a megemlékezés koszorúit Buzánszky Jenő emlékművének lábánál. HBN
Buzánszky Jenő megkoszorúzott szobra
Forrás: Czinege Melinda

A megjelent családtagok, egyetemi elöljárók, sportvezetők és érdeklődők körében Kulcsár Zsolt főszervező tartott köszöntő beszédet, majd a résztvevők a Himnusz meghallgatása után elhelyezték a megemlékezés koszorúit Buzánszky Jenő emlékművének lábánál. 

Véget ért a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa: a végső győztes debreceni Sintér FC csapata lett
A végső győztes debreceni Socca Hungary Sinter FC csapata
Forrás: Czinege Melinda

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában