Futsal

2023.02.10. 16:24

Czégény Zsuzsánna: „Nem szabad lebecsülni az Újpestet”

A játékos szerint a Debreceni Egyetem alakulatának intő jel lehet az újpestiek legutóbbi bravúrja.

Forrás: DEAC

A DEAC női futsalosai az Újpest otthonában vizitálnak szombat délután az NB I 16. fordulójában – írta a deac.hu. 

Quirikó Vivien együttese ebben a szezonban már kétszer is magabiztosan verte a lila-fehéreket: idegenben 5-1-re, a DESOK-ban pedig 5-0-ra diadalmaskodtak Üveges Katalinék. A fővárosiak az előző játéknapon bravúros győzelmet arattak Tolnán, a három pontot érő gólt Sass Viktória Erika szerezte a 27. percben. 

– Ez az 1-0-s siker is mutatja, hogy nem lehet lebecsülni az újpestieket – hangsúlyozta Czégény Zsuzsánna. – Ellenfelünk keretét jó fizikummal rendelkező játékosok alkotják, de mi rutinosabbak vagyunk, ami döntő lehet. Amennyiben a ránk jellemző iramot tudjuk diktálni, szerintem begyűjthetjük a három pontot. A keretünkből heten a válogatottban szerepeltek az előző napokban, nagy kérdés, hogy belőlük mennyit vett ki a Szlovéniával vívott két felkészülési találkozó. Annak ellenére, hogy szűkössé vált a keretünk, a felkészülésünk jól sikerült a hétvégi bajnokira. Szerdán és csütörtökön pörgős edzésen vehettünk részt, a tréningre fiatalok is érkeztek. Sajnos Krascsenics Csilla megsérült a szlovénok elleni edzőmeccsen, így rá és Csepregi Gabriellára sem számíthatunk. Az utóbbi időben több meccset kihagytak, nehéz őket pótolni, ám eddig megoldottuk ezt – mutatott rá rutinos sportoló. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában