Odatették magukat

2022.12.20. 09:51

Szuper mérleg: egy versenyen 153 érmet nyertek a DSI-s úszók

December 17-18-án az Eissmann Városi Uszodában rendezték meg a Szabolcs Kupa cikluszáró úszóversenyt.

Forrás: debrecenisportcentrum.hu

Az év utolsó megmérettetésén a DSI Debrecen 63 úszója állt rajtkőre a kétnapos versenyen. Nyolc új versenyző is bemutatkozott a szabolcsi megyeszékhelyen, akik sikerrel vették az akadályokat, adta hírül a Debreceni Sportcentrum honlapja.

A tehetségek kiválóan teljesítettek: 153 alkalommal állhattak fel a dobogóra, 57-en a legmagasabb, 56-an a második és 40-en a harmadik fokára.A legeredményesebb versenyzők, Borsos Csilla Dóra, Ullaga Ármin, Piros Patrik, Velekei Benedek, Rácz Anna Lilla, Erdős Luca, Orovecz Patrik, Fagyal Kristóf, Barta Levente és Balogh Viktória Enikő hatszor is felléphettek az emelvényre.

A legjobbak között is kiemelkedett Piros Patrik, aki mind a hat versenyszámát megnyerte.

Öt számban is érmes helyen zárta a versenyt Eitler Péter Patrik, Kovács Kitti, Kinczel Adrienn és Csecsődi Hajnalka Ibolya. Négy medállal zárta a versenyt Virág Ágnes, Kenyeres Gergő, Vezendi Gergő, Takács Lilla, Ecsedi Julianna, Orovecz Krisztián és Béke Blanka.

Erdei Nóra, Tőke Hédi, Piros Kristóf, Szilágyi Barna, Végh András, Bálint Benedek és Mikita Zalán tripláztak, míg Végh Eszter, Kinczel Anna, Koch Zita, Ördögh Csaba, Busánszky Anasztázia, Kiss Luca Lia, Lakatos Gábor, Kovács Kálmán Kristóf, Bohács Alexandra és Koroknai Balázs két számban is az első háromban végeztek.

Hegedűs Péter, Ulveczki Botond, Végh András, Zombori-Szalontai Krisztina és Balogh Péter József egy-egy érmet vehettek át a két nap alatt.
 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában