Osváth Richárd sikere

2022.12.02. 13:57

Még én is meglepődtem, milyen jól ment a vívás – mondta a DEAC Európa-bajnoka

Osváth Richárd

Forrás: deac.hu

Nyolc év után nyert ismét Európa-bajnokságot a DEAC kerekesszékes vívója, Osváth Richárd, aki csütörtökön a varsói kontinensviadalon egész nap kiválóan teljesítve lett aranyérmes. A debreceni versenyző remek formában van, hiszen a szezon kezdete óta két világkupát is nyert – emlékeztet a klub honlapja.

– Úgy érzem belül, hogy versenyről versenyre jobban teljesítek, és mondhatni, még én is meglepődtem, milyen jól ment a vívás csütörtökön – fogalmazott az újdonsült Európa-bajnok. – Kicsit megkopott az érzés, milyen is Eb-t nyerni, de leginkább azért vagyok boldog, mert lazán és magabiztosan vívtam. Így a legjobb bármilyen versenyen első lenni! Rendezés szempontjából az egri világkupa a legjobb, de Varsóban is minden rendben zajlik. Nincs csúszás, az asszók időben kezdődnek, ami azért fontos, mert a melegítést ehhez mérten kezdjük el. Kardban is szeretném élvezni az vívást, ez a legfontosabb, és ha így lesz, akkor abban bízom, sikerült újabb érmet nyerni – tette hozzá Osváth Richárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában