Sikerülni fog!

2022.11.02. 13:59

Ugyanannak a beteg kisfiúnak gyűjt Gróf Dávid és Ronaldinho

A brazil futballegenda nemrégiben Magyarországon járt, és egy felajánlással csatlakozott a jótékonysági kezdeményezéshez.

Forrás: Facebook / David Grof

Gróf Dávid a napokban jótékonysági árverést indított hivatalos Instagram-oldalán egy súlyos beteg kisfiú javára. A mindössze ötéves Árminka néhány héttel ezelőtt tudta meg, hogy rosszindulatú agydaganattal kell megküzdenie. A szombathelyi kisfiú hozzáállása példaértékű, a súlyos diagnózissal dacolva elszántan lépett a gyógyulás útjára.

„Ehhez a csodához kérjük a Ti segítségeteket! Kérjük, támogassátok Ármin gyógykezelését, hogy minél előbb újra ott legyen, ahol lennie kellene... az óvodában”

– hangsúlyozza bejegyzésében a DVSC hálóőre. 

Gróf Dávid
Forrás: Napló-archív

Mint kiderült, a világhírű labdarúgó, Ronaldinho október elején a magyar fővárosban járt, és a felhíváshoz csatlakozva felajánlott egy pár, a saját nevével fémjelzett futballcipőt, amelyeket természetesen dedikált is. Ezért az értékes relikviáért folyik a licitálás jelenleg Gróf Dávid hivatalos Instagram-oldalán. Aki csatlakozni kíván a kezdeményezéshez, kommentben megteheti a Loki kapusa által megosztott fotók alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában