Kosárlabda

2022.10.23. 16:31

Sokba kerültek hibák a DEAC-nak

Ellentétes félidőket láthattak a mérkőzésre kilátogató nézők.

Forrás: Kiss Annamarie

Végig vezetett, ám az utolsó pillanatokban mégis elveszítette a DEAC első osztályú kosárlabdacsapata a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni szombati bajnokit. A 71–69-es vereséget követő sajtótájékoztatón David Dedek, a hajdúságiak vezetőedzője nem tagadta, pocsék érzés volt az utolsó másodpercekben elveszíteni a mérkőzést.

– De nem ezen múlt a vereségünk valójában, hiszen több alkalom is adódott, amikor eldönthettük volna a találkozót. Jól kezdtük a mérkőzést mind támadásban, mind védekezésben.

Fordulás után több ziccert is elhibáztunk, amit az agresszívabbá váló szombathelyiek könyörtelenül ki is használtak, és visszajöttek a meccsbe.

Köszönöm a szurkolóinknak, hogy ennyien kijöttek, és buzdítottak minket, remélem, a jövőben úgy tudunk majd játszani, hogy boldoggá tesszük őket az összecsapások végén – értékelt a szlovén mester.

Mike Scott 11 pontot tett bele a debreceniek teljesítményébe, az amerikai elmondta, két teljesen más félidőt láthattak a nézők. – Nagyszerű első játékrészt produkáltunk, jelentősebb előnnyel mehettünk szünetre, ám sajnos fordulás után a fáradtság miatt visszaesett az intenzitásunk. Kényelmessé váltunk, többet hibáztunk, amit egy olyan csapat ellen, mint a Falco, nem lehet büntetlenül megtenni. Ebből tanulnunk kell – bölcselkedett a kosaras.

A vereség után nincs sok ideje bánkódni David Dedek együttesének, hiszen kedden a Szolnok otthonába látogatnak majd.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában