Labdarúgás

2022.09.04. 16:54

Szécsi Márk: „Mindenünket kitettük a pályára”

A Loki támadóját már a bemelegítés közben kirázta a hideg attól a biztatástól, amit a szurkolóktól kaptak.

Szécsi Márk (jobbra) nagy harcban volt Stopirával | Forrás: Kovács Péter/Nemzeti Sport

A Debreceni VSC 1–0-ra legyőzte a Fehérvár együttesét az OTP Bank Liga 7. fordulójában, megszerezve ezzel első győzelmét az idényben. A csapatot a fergeteges hangulatú rangadón Joao Janeiro távozását követően Dombi Tibor irányította, akinek a fanatizmusa átragadt tanítványaira. 

A találkozót követően a Loki támadója, Szécsi Márk értékelt a HAON-nak. – Négy pontunk volt a meccs előtt, tisztában voltunk azzal, hogy milyen nehéz helyzetben vagyunk, úgyhogy egyszerűen muszáj volt nyernünk.

Szívvel-lélekkel küzdöttünk, mindenki csúszott-mászott a pályán

– mondta.

A piros-fehér gárda Dzsudzsák Balázs beadásából Dorian Babunski fejesével került előnybe, az első játékrész hosszabbításában. – Nagyon jókor találtunk be, általában mi szoktuk ilyenkor gólt kapni kapni. Az, hogy megszereztük a vezetést a szünet előtt adott nekünk egy plusz löketet a második félidőre – elevenítette fel az eseményeket.

A Nagyerdei Stadion közönsége ismét kitett magáért, több mint 5 ezren jöttek ki szurkolni a Lokinak.

A debreceni drukkerekhez ezúttal sok diósgyőri szimpatizáns is csatlakozott a két tábor barátsága jeléül. A meccsen végig fergeteges hangulat uralkodott, sőt, már azt megelőzően is. – Ahogy a bemelegítés közben elkezdtek bennünket biztatni, engem személy szerint már akkor kirázott a hideg. Rengeteg erőt adott, hogy ekkora támogatást kaptunk tőlük, nagyon hálásak vagyunk ezért – mondta Szécsi Márk azzal kapcsolatban, hogy milyen volt belülről átélni az összecsapást.

Dombi Tibor a meccset megelőzően úgy fogalmazott, szeretné, hogy a játékosok emelt fővel, és ne az orrukat lógatva jöjjenek le a gyepről a lefújás után. – Annyit kért tőlünk, hogy tegyük ki mindenünket a pályára, hiszen – ahogy már említettem – nyernünk kellett, mert nagyon nagy szükségünk van a pontokra.

A találkozó előtt is éreztük, hogy ezt a Fehérvárt meg lehet fogni, nagyon örülök, hogy sikerült, és gratulálok az egész csapatnak!

– dicsérte társait.

A Loki legközelebb Paksra látogat majd jövő héten szombaton a három hetes válogatott szünetet megelőzően. 

Bakos Attila

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában