Röplabda

2022.09.29. 17:58

Kulcsemberei nélkül kezdi a szezont a DEAC röpladbacsapata

Fodor Antal vezetőedző bízik benne, hogy a kubai játékosok helyzete minél hamarabb rendeződik.

Forrás: DEAC

A hétvégén az Extraligában eldördül a startpisztoly, a DEAC férfi röplabdázói szombaton 17 órától a MÁV Előre SC-t látják vendégül a DESOK-ban – írta csütörtökön a klub honlapja. Fodor Antal tanítványai az előző szezonban több bravúros győzelmet arattak, s végül a hatodik helyen zártak.

A hajdúsági játékosok a mostani idényben is szeretnének nagy skalpokat gyűjteni, bár vezetőedző elárulta, jelenleg akadnak nehezítő körülmények.

– Az újonc érkezik a csarnokunkba, így sokan azt gondolhatják, hogy együttesünk egyértelmű esélyesként várhatja a találkozót. Egyetlen gárdát sem szabad lebecsülni, a fehérváriak jó kerettel rendelkeznek, emiatt küzdelmes összecsapásra számítok. Jelenleg úgy fest, hogy Gustavóra és Marlonra adminisztratív okok miatt nem számíthatunk a hétvégén, továbbá Veres Bence sérüléssel bajlódik, nélkülük pedig olyan összetételben kell pályára lépnünk, amit eddig nem gyakoroltunk. Abban bízom, hogy a nem várt nehézségekkel a fiúk meg tudnak küzdeni, ehhez akaraterőre és megfelelő koncentrációra lesz szükség. Örülünk, hogy hazai pályán kezdünk, a szurkolóink támogatása a nehéz pillanatokban sokat érhet – nyilatkozta Fodor Antal. 

Extraliga 1. forduló
DEAC-MÁV Előre SC-Foxconn
2022. 10. 01. (szombat) 17:00, DESOK

Nyári játékosmozgás a DEAC-nál

Érkezett: Bán Viktor (Kistext), Marlon (Kubából)
Távozott: Fazekas Balázs (Kistext), Ádám András (visszavonult)

Az Extraliga mezőnye: DEAC, Fino Kaposvár, GreenPlan-VRCK, Kecskeméti RC, Kistext, MAFC-BME, MÁV Előre SC-Foxconn, Pénzügyőr SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában