Futsal

2022.09.08. 17:07

Az MVFC a bajnokot fogadja, a DEAC újonchoz megy

Forrás: Kiss Annamarie

Mindkét hajdúsági élvonalbeli gárda pénteken lép pályára a futsal NB I. negyedik fordulójában. Mindkettőjükre kemény próbatétel vár, hiszen míg az MVFC Berettyóújfalu a bajnoki címvédő Haladást fogadja a Pálfi István Rendezvénycsarnokban 18.30-tól, addig a DEAC az eddig nyeretlen, de nagyon ”éhes” Rubeola otthonában lép majd pályára 19.30-tól. 

Bár tavaly ez a két gárda játszotta a bajnoki döntőt, most kisebbfajta bravúr lenne otthon tartania a Berettyónak a három pontot Dróth Zoltánékkal szemben.

Amennyiben nem becsülik le a DEAC férfi futsalosai az újonc Rubeolát, tovább gyarapíthatják pontjaikat. Thiago, az egyetemisták brazil légiósa is nehéz találkozóra számít, ahogy fogalmazott levonták az Aramis elleni mérkőzés a tanulságait, és már előre kell tekinteniük. – Keményen melózunk az edzéseken annak érdekében, hogy ebben az idényben újra szép eredményeket érjünk el – nyilatkozta a már három gólos Thiago a debeceniek hivatalos oldalának. 

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában