Felkészülési mérkőzés

2022.08.09. 08:45

Zárt kapuk mögött játszik a DVSC

A debreceni lányok a Békéscsaba ellen lépnek pályára a Hódosban.

Forrás: Napló-archív

Szerencsére a csapatból és a stábból mindenki túl van a fertőzésen, és az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok után be is kapcsolódtak a közös munkába a pozitív Covid-tesztet produkálók. Ebben a helyzetben különösen fontos, hogy kéthetes szünet után ismét mérkőzést játszhassanak a lányok – tudatta a klub honlapján.

Az ellenfél az első osztály újonca, a Békéscsaba, amely a hétvégén egy erdélyi minitornán vett részt két román első osztályú csapat társaságában. A lila-fehérek a CSM Targu Jiu ellen 35–29-re nyertek, a házigazda Zilahtól 31–23-ra kikaptak.

A debreceni lányok eddigi két tesztmeccsüket egyaránt megnyerték, a Nagybánya ellen a Hódosban 39–26-ra, a Mosonmagyaróvár ellen pedig Balatonbogláron 30–25-re győztek Szilágyi Zoltán tanítványai.

A Békéscsabai Előre NKSE–DVSC Sschaeffler felkészülési mérkőzés, augusztus 9-én 16 órakor kezdődik. A két klub vezetői abban állapodtak meg, hogy a jelenlegi helyzetben zártkapus lesz a mérkőzés. A szurkolók a találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben követhetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában