Uszonyosúszás

2022.06.25. 09:52

A kitartás eredménye: Béres Attila Eb-győztes!

Remekelnek a Debreceni Búvárklub versenyzői a héten zajló junior uszonyosúszó-Európa-bajnokságon Poznanban.

Lipők Larion (balról), Balogh Lea, Béres Attila

Forrás: Debreceni Búvárklub

A klub három sportolóval – Balogh Lea, Béres Attila és Lipők Larion – képviselteti magát, és mindhárman kimagaslóan teljesítenek eddig. 

Béres Attila aranyérmes lett 200 méteres uszonyos gyorsúszásban, edzője, Kókai Dávid egy igen személyes hangvételű üzenetben gratulált tanítványának: 

Nem számoltam, hogy annak idején hányszor akartad ezt idő előtt abbahagyni, és hányszor kellett a szüleiddel közösen fondorlatos cseleket bevetve maradásra ösztönözni! Csodák márpedig vannak, hála az olyan fura és különleges alakoknak, mint te! Szép munka, szívből gratulálok, és kösz, hogy veled utazhattam idáig

– írta a tréner. 

Kókai Dávidnak minden oka megvan a büszkeségre, hiszen Lipők Larion szoros küzdelemben ezüstérmes lett 100 méter uszonyos gyorsúszásban, ugyanebben a számban pedig Béres Attila nagyszerű egyéni csúccsal 5. helyen végzett. A szakember harmadik versenyzője, Balogh Lea élete első egyéni Európa-bajnoki döntőjében hatodik helyen ért be. 

HBN 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában