Labdarúgás

2022.06.03. 13:54

A Bestrong klasszisa örül, hogy hozzá tudott tenni a bajnoki címhez

Tisza Tibor számára most ez a legkedvesebb.

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE HAON

A megyei futball szintjén kiváló összecsapáson szerezte meg a másodosztály bajnoki címét a Bestrong SC, miután hazai pályán 4–3-ra legyőzte a Józsa SE-t. Az már korábban eldőlt, hogy mindkét alakulat feljutott az első osztályba, így a csütörtök esti összecsapás tétje a presztízs és bajnoki cím volt. A józsaiaknak elég lett volna a döntetlen is, míg a hazaiak győzelmi kényszerben játszottak, de egy felettébb izgalmas hajrá végén utóbbiak örülhettek.

Tisza Tibor mesterhármassal segítette a bajnoki címhez együttesét.

Forrás: Kiss Annamarie

A Loki korábbi klasszis támadója lapunknak elmondta, mindegyik címe kedves számára, de a legfrissebb azért mindig különlegesebb egy picit. – Boldog vagyok, hogy sikerült begyűjtenünk a megye kettes bajnoki címet. Kiélezett volt a Józsával a verseny, de összességében megérdemelten nyertük meg az aranyérmet. Egy olyan fiatal fejlődésben lévő klubnak, mint a miénk, minden siker nagy jelentőségű. Megmutattuk, hogy egy baráti társaságból összeverbuválódott csapat is komolyan tudja venni a futballt. Aki kilátogatott a találkozóinkra szerethető focit látott, gondolok itt például Madar Csabára, akinek nekem is élmény nézni meccs közben a játékát. Élveztük a szezont, boldog vagyok vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, remélem hozzá tudtam tenni valamit a sikerhez – nyilatkozta a csatár, akit a nyilatkozata közben locsolt le egyik csapattársa a címet ünnepelendő.

A győztes gárda egyesületi vezetője, Köstner Tamás széles mosollyal az arcán fogadta a gratulációkat.

Forrás: Kiss Annamarie

– Ebben az osztályban ez egy magas színvonalú, jó iramú mérkőzés volt, természetesen ehhez kellett az ellenfél is akik ismételten feladták nekünk a leckét. Szerencsére a döntő szituációkból jól jöttünk ki, a befejezéseknél volt egy kis hiányérzetem, mert megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy nagyobb különbség alakuljon ki a hajrára. A végén a saját hibáinkból ismét visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe, amiből építkeztek is a józsaiak. Ezt ki kell küszöbölni, az ilyen hibákat lehetőleg minimálisra kell redukálnunk a jövőre nézve, mert az első osztályban még jobban megbüntetik majd a riválisok. Összességében elégedett vagyok, a sikerhez kellett Tisza Tibor nagyszerű teljesítménye, de ne feledkezzünk meg arról, hogy ő a befejező, akihez el is kellett juttatni a labdát – bölcselkedett a szakember.

A józsaiak szakvezetője, Szabó László joggal volt büszke tanítványaira a lefújás után, hiszen a ráadásban akár egyenlíthettek is volna.

– Egy olyan csapat ellen játszottunk, ahol két válogatott múlttal rendelkező futballista is szerepel, és ez láthatólag kicsit megfogta a mieinket az elején. Az első félidőben megérdemelten vezetett a Bestrong, ám fordulás után amit elvárnak tőlünk azt beletették a fiúk, kiszolgáltuk a nézőket – mondta el a szakember, aki az eredménytől függetlenül tudott örülni annak, hogy egy ilyen mérkőzést játszottak a korábbi NB I.-es játékosokkal felálló ellenféllel.

MSZ

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában