Pályán a DEAC

2022.04.23. 08:54

Megkezdődik a bajnoki finálé a futsal NB I.-ben

Quirikó Vivienék hasznos edzőmérkőzésekkel hangoltak a döntőre.

Quirikó Vivien tudja, nem lesz könnyű dolga a DEAC-nak | Forrás: DEAC-archív

Nem kell már sokat várniuk a női futsal rajongóinak, hiszen szombaton a DESOK-ban elrajtol a bajnoki döntő. Az aranyéremért a címvédő DEAC és a Budaörs küzd meg egymással, a párharc az egyik gárda harmadik sikeréig tart, némi előnyt jelenthet a debrecenieknek, hogy náluk van a pályaelőny. Az alapszakaszban háromszor találkoztak a Pest megyeiekkel: szeptemberben 3–1-re nyertek itthon, november 21-én pedig 1–1-es remivel zárult az ütközet a budaörsi csarnokban, míg januárban a budaörsiek diadalmaskodtak 2–1-re.

A találkozót megelőzően a debreceniek edzője, Quirikó Vivien nyilatkozott a klub honlapjának. – Ezekből az eredményekből nagy következtetéseket nem érdemes levonni, hiszen a második és a harmadik meccsen a hiányzók miatt csak szűkös kerettel tudtunk kiállni. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Budaörs olyan játékosokat vonultat fel, akik egy-egy villanással is képesek galibát okozni. Régen láttuk már a riválisunkat, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy új elemekkel készül a fináléra – mondta.

A DEAC–Budaörs mérkőzést szombaton 18 órától rendezik, a belépés ingyenes a kilátogatóknak.

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában