DVSC

2022.03.13. 15:02

Bódi Ádám szerint nem a hiányzókon múlt a vereség

Szomorú százhuszadik születésnap.

A DVSC kikapott az Újpesttől az évfordulón

Forrás: Kovács Péter/Nemzeti Sport

A DVSC a klub 120. születésnapján szenvedett 2–1-es vereséget a labdarúgó NBI. 24. fordulójában. A Nagyerdei Stadionban rendezett szombati találkozót a lehető legrosszabbul kezdte a Loki, már az ötödik percben hátrányba került, miután Croizet beadásából Zivzivadze volt eredményes. A félidő zárása sem sikerült jobban, az utolsó percben a lila-fehérek végezhettek el szabadrúgást, amelyet Antonov tekert a sorfal fölött a bal kapufára, ahonnan a hálóba vágódott a labda. 

 

A második 45 percben a cívisvárosiak mindent megtettek, hogy ne kapjanak ki az egyesület születésnapján. A 66. minutumban egy beadást követően Antonov ért felkarral a játékszerhez a tizenhatoson belül, amelyért büntetőt kapott a hajdúsági gárda. A labda mögé Dzsudzsák Balázs állt, aki magabiztosan a kapu bal oldalába bombázott, Banai mindössze beleérni tudott. Viszont több találat nem született az 1–2-re végződő meccsen, így a fővárosiak elvitték a három pontot. Joan Carrillo fiai ezzel visszacsúsztak a tabella kilencedik helyére.

 

A találkozót követően Bódi Ádám, a DVSC középpályása nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.

– Tudtuk, hogy mindenki készült erre a születésnapra, fontos dátum volt ez a klub életében. Sajnos nem tudtunk pontot szerezni a jeles napon. Adtunk egy félidő előnyt az Újpestnek, a második játékrészben mutatott játékunk viszont jól nézett ki, erre kell építenünk a jövőben. 

Bosszantó ez a vereség, főleg annak fényében, hogy a második negyvenöt percben komolyabb helyzete sem volt a lila-fehéreknek. Ha végig azon a szinten teljesítünk és nem állunk vissza a mérkőzés elején, akkor többet is ki lehetett volna hozni ebből az összecsapásból. De sajnos elrontottuk – fogalmazott a futballista.

 

Joan Carrillo hét fontos játékosára sem számíthatott sérülések és eltiltás miatt. Bódi Ádám arról is beszélt, hogy a hiányzókkal kiegészülve szerinte máshogyan alakult volna-e az eredmény. 

– Úgy érzem, hogy nem ezen múlt. Természetesen jó lett volna, ha mélyebb a keretünk, főleg, hogy nem is csak egy-két kulcsjátékos hiányzott. Ettől függetlenül szerintem az volt a probléma, hogy adtunk negyvenöt perc előnyt a fővárosiaknak, ezen mentek el a pontok 

– ismételte meg a labdarúgó. A DVSC a következő fordulóban – vasárnap délután – Paksra utazik.
 

Arany Balázs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában