DVSE

2022.02.21. 20:17

Török Béla: elsődleges célunk a bennmaradás, de jó lenne, ha nem kellene számolgatnunk

Török Béla szerint a hajrában jobb döntéseket hoztak a miskolci játékosok.

Török Béla kétszer talált be a miskolciak kapujába | Forrás: Napló-archív

A DVSE vízilabdacsapata 15–12-re kikapott Miskolcon szombat este a bajnokság 21. fordulójában. A debreceniek a vereségük miatt nem kerültek közelebb a bennmaradást érő tizenkettedik pozícióhoz, viszont a borsodiak átvették az UVSE-től a tizenegyedik helyet. 

 

Szeretnének följebb lépni


A találkozót követően a DVSE két gólt szerző játékosa, Török Béla értékelt a Hajdú-bihari Naplónak. – Csalódott vagyok, hogy nem sikerült nyernünk, mert ebből a kaotikus mérkőzésből mi is kijöhettünk volna győztesen. Sajnos a végén a Miskolc pólósai jobb döntéseket hoztak, és mondhatjuk, hogy nincs nagy különbség a két együttes között, de az idei kiírásban mégis legyőztek minket kétszer. Az elsődleges célunk a bennmaradás, de ezt jó lenne úgy elérni, hogy nem kell számolgatnunk, valamint osztályozót játszanunk. Szeretnénk följebb lépni a tabellán, ehhez nagyon kellett volna a hétvégi siker, szomorúak vagyunk, hogy ez nem jött össze – nyilatkozta a debreceni pólós.


Török Béla előretekintett a következő fordulóbeli összecsapásukra is, amikor a Honvéd együttesével mérkőznek meg. – A hétvégén a BVSC ellen 10–10-es döntetlent játszottak, ez is jól mutatja, hogy mennyire erős csapatról van szó. Legutóbbi debreceni találkozásunkkor azonban mindössze eggyel győztek le minket, ráadásul a keretünk sem volt teljes akkoriban. Úgy gondolom, hogy lesz keresnivalónk a fővárosi összecsapáson is, reméljük jön egy siker, amivel biztosabbá tesszük az első osztályú tagságunkat – zárta gondolatait a játékos.


A hajdúságiak a Honvéd elleni bajnokijukat szombaton játsszák a fővárosban.

 

Arany Balázs 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában