Futsal

2022.02.05. 14:42

Quirikó Vivien: a lányok kondija még nem az igazi, de bizakodó vagyok

A DEAC mestere úgy véli, az Astra parádés formája intő jel lehet nekik.

Forrás: MW-archív

Az éllovas DEAC női futsalcsapatát komoly betegséghullám tépázta meg nemrég, ennek köszönhetően a Csepel elleni mérkőzést sem lehetett megrendezni az előző héten. Szerencsére a játékosok egyre jobb állapotban vannak, így vasárnap 17 órától már a harmadik helyen tanyázó Astrát látják vendégül a DESOK-ban, írja a deac.hu. A debreceniek ebben az idényben már kétszer találkoztak Dombó János csapatával a bajnokságban: október elején 5-1-es zakót kaptak otthon, ám december 5-én összejött a visszavágás egy 1-0-s sikernek köszönhetően. Az üllőiek az előző négy meccsüket megnyerték az NB I.-ben, vagyis nagy önbizalommal érkezhetnek a DEAC csarnokába.

 

– Ez a győzelmi sorozat is azt mutatja, hogy nehéz összecsapás vár ránk. Ellenfelünk taktikája a stabil védekezésre épül, a megszerzett labdákból pedig gyors kontrákat próbál vezetni. Varga Adél az egyik húzóember az Astrában, ő főleg a védekezésből és a játékszervezésből veszi ki a részét. Varga mellett a rutinos Hargas Annamáriát és Balogh Noémit szintén érdemes kiemelni, utóbbi játékos vezeti a góllövőlistát. A héten végre ismét munkába állhattunk, az első edzésen főleg a taktikai dolgokra összpontosítottuk. A kényszerpihenő érződik a lányokon, a kondijuk még nem az igazi, ennek ellenére bizakodó vagyok. Jelenleg csak Krascsenics Csilla játéka kérdéses, de reményeim szerint Csicsu is pályára léphet a hétvégén – nyilatkozta a klubhonlapnak Quirikó Vivien vezetőedző.

 

A DEAC-Astra bajnokit a szurkolók ingyen tekinthetik meg, de a belépéshez védettségi igazolványra van szükség, aminek az érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá. Fontos információ, hogy a járványhelyzet miatt a csarnokban kötelező a maszkviselés.

 

Női futsal NB I 13. forduló

2022. február 6. (vasárnap) 17.00, DESOK

DEAC-Astra-Activek HFC-Üllő

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában