Labdarúgás

2022.02.13. 18:58

NB III.: nem bírt a kis Loki a Barcikával

A listavezető Kazincbarcika otthonában kezdte a DVSC II. a labdarúgó NB III.-as bajnokság tavaszi szezonját. A vasárnap délutáni összecsapás első félideje gól nélküli döntetlent hozott, ám a második játékrészben három gólt szereztek a hazaiak, kettőt büntetőből, így a Debrecen 3-0-s vereséget szenvedett.

 

A lefújást követően a kis Loki trénere, Szűcs János értékelt a klubhonlapnak. – Egy nagyon küzdelmes és jó mérkőzés volt, melyen a Barcika bebizonyította, hogy nem véletlenül áll a tabella élén, emellett sportszerű és kulturált futballal próbálta érvényesíteni a minőségi fölényét. Az első félidőben többet birtokolták a hazaiak a labdát, de szervezettek voltunk, és a lehetőségek alapján akár 2-2-vel is fordulhattak volna a csapatok. A szünet után ellenfelünk kapott egy teljesen jogos tizenegyest, ám utána olyan dolgok történtek, melyek nem minket segítettek. 1-0-nál az egyik játékosomat leütötték a tizenhatoson belül, de nem fújt a bíró, néhány perccel később viszont a Barcika egy véleményes szituációban újabb büntetőhöz jutott. A harmadik gólunkat szintén egy érdekes ítélet előzte meg, ettől függetlenül nincs hiányérzetem, hisz a játékosok mindent megtettek azért, hogy eredményesek tudjunk lenni. Tudtuk jól, hogy a hazaiak voltak a találkozó esélyesei, és ez be is igazolódott – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Szűcs János.

 

A DVSC II. jövő vasárnap már hazai pályán játszik, mégpedig a Békéscsaba II. ellen 11 órától.

A tények

 

Labdarúgó NB III. Keleti csoport, 21. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC – DVSC II. 3–0 (0-0)

DVSC II.: Kosicky – Tordai, Szujó, Kovács R., Kovács G., Korhut (Székelyhidi, 81.) – Balla, (Sármány (68.), Farkas, Pintér (Gyönyörű, 63.) – Kenderesi (Simon, 63.), Kalafat (Bökönyi, 81.).

Gól: Süttő (56., büntetőből), Ádám (73., büntetőből), Ádám (80.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában