Röplabda

2022.02.10. 17:51

A DEAC sikere jelentette az utolsó cseppet náluk

A debreceni egyetemistáktól elszenvedett vereséget követően edzőt váltott a fővárosi gárda.

Nunez Gustavóék (jobbról) sikere edzőt buktatott | Fotó: Kistext-archív

A DEAC extraligás röplabdásai az előző hétvégén 3–1-es győzelmet arattak Budapesten, a Kistext vendégeként. A debreceni szempontból meglehetősen értékes győzelemnek igen komoly hatása volt a hazaiakra, hiszen a klub hivatalosan bejelentette, hogy az eddigi vezetőedző, Weczera Csaba távozik az együttes éléről. A közleményben kitértek arra is, hogy a szakember tovább folytatja a munkát az utánpótlásban, azonban a felnőtteknél vérfrissítésre volt szükség. Weczera Csaba helyét Bunda Olivér vette át, aki eddig az NB II.-ben szereplő Rákosmente U21-es csapatát irányította, az újonnan kinevezett tréner már meg is kezdte a munkát a csapattal. 

 

A DEAC vasárnap este a Kecskemét vendége lesz az Extraligában, a hazaiak a negyedik helyen állnak jelenleg a táblázaton, míg Fodor Antal tanítványai a hetedikek. A két csapat már megmérkőzött egymással novemberben a DESOK csarnokban, akkor a Bács megyeiek 3–0-ra győztek Debrecenben. 

 

HBN 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában