Labdarúgás

2022.01.07. 10:28

A kis Loki is készül a tavaszi szezonra

Az elkövetkezendő hetek a kemény munka jegyében telnek majd.

Forrás: Napló-archív

A DVSC második csapata is elkezdte a felkészülést az NB III. Keleti csoport tavaszi szezonjára. Szűcs János fiataljai a hét elején vetették bele magukat a hathetes alapozásba – tudatta a klub január 7-i Facebook-bejegyzésében. A vezetőedző elmondta, az első edzések a rávezetésről szólnak, hogy a játékosok minél előbb visszatérjenek a futballba, ám az elkövetkezendő hetek a kemény munka jegyében telnek majd.

Vannak hiányzó labdarúgók, hisz többen a DVSC felnőttcsapatával készülnek, de a hat hét során egyértelmű cél, hogy a futballisták maximálisan felkészüljenek a februári rajtra.

Ami egyébként nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a kis Loki a listavezető, mindössze egyetlen vereséggel álló Kazincbarcika otthonában nyitja az évet. Addig viszont rengeteg edzés és edzőmeccs vár a DVSC II. labdarúgóira, akik január 15-én a Hajdúszoboszlóval, január 22-én a DEAC-cal, január 29-én szintén a Hajdúszoboszlóval, míg február 6-án a Balmazújvárossal mérkőznek meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában