Hétvégi meccsdömping

2021.12.03. 12:27

Rangadókkal teli napok előtt a DEAC-osok

20211126 Debrecen fotó: Czinege Melinda CZM Hajdú-Bihari Napló DEAC - UTE alapszakasz jégkorong mérkőzés. képen: Klimek Jordan Matheson #40

Fotó: Napló-archív

Két Erste Liga-mérkőzést játszanak itthon a következő napokban a Debreceni Egyetem jégkorongozói. Szintén hazai környezetben lép pályára a kézilabda-, a röplabda- és a férfi futsalcsapat. A labdarúgók idei utolsó mérkőzésükre készülnek, a női futsalosok rangadó előtt állnak.

Jégkorong

Két hazai mérkőzést játszik a következő napokban a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata az Erste Ligában: pénteken 18:30-kor a Titánok, hétfőn 18 órakor a Gyergyói Hoki Klub együttese érkezik a cívisvárosba.

Futsal

Hétfőn 18:30-kor a sereghajtó Kistarcsa csapatát fogadják a DEAC férfi futsalosai az NB I.-ben. A vendégek ebben a szezonban mindössze egyetlen pontot gyűjtöttek, így a debreceniek számára kötelező lesz a győzelem a DESOK-ban.

A női csapat idegenben játssza következő élvonalbeli bajnoki mérkőzését. Az ellenfél az Astra-Activtek HFC gárdája lesz, a találkozót az Üllő Városi Sportcsarnokban rendezik 17 órától. Van miért visszavágni, hiszen a DEAC az egyetlen vereségét éppen az Astra ellen szenvedte el még a harmadik fordulóban.

Kézilabda

Ebben az évben utoljára játszanak bajnoki mérkőzést a DESOK-ban a DEAC férfi kézilabdázói, akik szombaton 18 órakor a Pick Szeged U21-es gárdáját látják vendégül az NB I/B 11. fordulójában. Bíró Imre gárdája legutóbb szenzációs győzelmet aratott a jóval esélyesebbnek vélt Cegléd ellen, és a csapat most a jó folytatásban bízik.

Röplabda

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Rákosmente együttesét fogadja a DEAC férfi röplabdacsapata vasárnap 13:30-kor a DESOK-ban. Az első találkozóra adminisztratív okok miatt a cívisvárosiak nem tudtak kiállni, így az odavágót 3:0-s különbséggel kapta meg az ellenfél, ám így is reális esély van a továbbjutásra.

A DVTK ellen játsszák következő mérkőzésüket az NB II.-ben a Debreceni Egyetem női röplabdázói. A DESOK-ban rendezendő bajnoki találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik.

Labdarúgás

Idei utolsó mérkőzésére készül a DEAC labdarúgócsapata az NB III. Keleti csoportjában. Sándor Tamás tanítványai vasárnap 11 órakor a Diósgyőr II ellen zárják az évet a DVTK edzőközpontjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában