Labdarúgás

2021.12.14. 13:57

Az FTC másfél éves veretlenségi sorozatát tette múlt időbe hétvégén a Loki

Az mlsz.hu gyűjtése több érdekes információval szolgál a Ferencváros legyőzése kapcsán.

Forrás: Kovács Péter / Nemzeti Sport

Nem mindennapi tett volt a Loki részéről az FTC vasárnapi legyőzése, amit az is bizonyít, hogy a zöld-fehérek először veszítettek pontokat a mostani bajnoki idényben idegenben, Debrecenben lett oda a százszázalékos mérlegük. Szinte hihetetlen, de a Ferencváros a debreceni zakó előtt másfél éve (!), 2020. június 23-án veszített utoljára vendégként az OTP Bank Ligában, olvasható a dvsc.hu-n.

A DVSC 2019. február 16. óta először nyert a Ferencváros ellen, a két időpont között lejátszott hat mérkőzésen kivétel nélkül a zöld-fehérek győztek. A debreceniek Joan Carrillo irányításával először nyertek, a csapat másodszor zárta kapott gól nélkül a mostani idényben a bajnoki mérkőzését, a Gyirmót elleni volt az első (5-0).

 

Szintén érdekesség, hogy Tischler Patrik már 62 gólt szerzett eddig az élvonalban, de az FTC ellen most először talált be, korábban nem volt eredményes a fővárosi zöld-fehérek ellen. Remek győzelmével a Loki edzőt is buktatott, hiszen a debreceni vereség Peter Stöger állásába került, a Ferencváros vezetősége hétfőn felbontotta az osztrák szakember szerződését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában