futsal

2021.12.05. 20:17

A sereghajtót fogadja a DEAC

Javítani kell az egyetemistáknak a Haladás elleni vereség után.

20210920 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - HALADÁS VSE NBI férfi futsal mérkőzés. képen: DRÓTH ZOLTÁN #11 HARMATI TAMÁS #10

Fotó: Napló-archív

A férfi futsal NB I. 14. fordulójában a tabellán negyedik hajdúságiak a Kistarcsa együttesét fogadják hétfő este. Elek Gábor csapata november végén játszott utoljára, akkor egy héten két bajnokin is pályára léptek az egyetemisták. Az Aramis ellen 7–5-re győztek idegenben, majd a listavezető Haladás otthonában maradtak alul Dobi Attiláék. A debreceniek az első félidőben nem találtak be, a második játékrész valamivel jobban alakult a DEAC szempontjából, Harmati Tamás, Szentes-Bíró Tamás és Faragó Lajos szereztek gólt, de ezzel csak kozmetikázni sikerült az 5–3-as végeredményt.

Fotó: Napló-archív

A tabella utolsó helyén álló Kistarcsa egyetlen ponttal szerénykedik, igaz, azt a legutolsó fellépésükön szerezték az Aramis ellen, 6–6-ra végeztek hazai pályán.

Nem lehet kérdés

Azt megelőzően viszont nem sok babér termett a sereghajtó számára, a legtöbb riválisa gond nélkül múlta fölül őket. A cívisvárosiak szeptember végén vendégeskedtek Kistarcsán, ahol 5–1-re győztek Harmati Tamásék. A DEAC–Kistarcsa bajnoki találkozót hétfőn este 18 óra 30 perctől rendezik az egyetemi sportarénában (DESOK).

Arany Balázs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában