Megye I.

2021.11.20. 10:21

Szépségtapaszra vágyik a Nyíradony

A Hajdú-Bihar megyei első osztályban a tizenötödik fordulót rendezik majd meg.

20210925 Nyíradony fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Nyíradony VVTK - Hajdúsámson megyei labdarúgó mérkőzés.

Fotó: Napló-archív

Az őszi szezon hamarosan véget ér, és a Nyíradony csapata nem áll túl fényesen a bajnokságban. A kék-fehérek a félév utolsó mérkőzésén lépnek majd pályára a hétvégén, és mindenképp pontot-pontokat gyűjtenének be az idénre megszilárduló Hajdúböszörmény ellen. Az összecsapásról és a gyenge szezonkezdésről Gáll Ferenccel, a hazaiak játékos-edzőjével beszélgetett a Napló munkatársa.

A nyíradonyi gárda tizennégy lejátszott forduló után jelenleg csak a tizenharmadik helyen tanyázik. Az együttes mérlege nem valami kecsegtető, hét vereségük mellett csupán négy győzelmet és három döntetlent sikerült elérniük. – Igazából minél jobb eredményt szerettünk volna elérni, kimondott cél nem volt ebben a szezonban, de titkon reméltük, hogy az első hat hely valamelyikét elcsíphetjük – kezdte beszámolóját a harmincnyolc éves játékos, aki elmondta, a támadójátékkal akadtak eddig problémáik.

Fájó távozó

A tavalyi idényben stabil középcsapatnak bizonyult a Nyíradony, és rendre ki-ki mérkőzéseket játszott a dobogóért harcoló együttesek ellen is. – A keret nem sokat változott, de sajnos Kónya Márió személyében a megye egyik legjobb balhátvédje igazolt el tőlünk. Az érkezők sorát Mile Máté és Ugyan Róbert erősíti, előbbi sérülés miatt nem sokat játszott még, utóbbi pedig Szabolcs megyéből érkezett – taglalta az edzőként is tevékenykedő Gáll.

Az adonyi együttes a forduló zárómérkőzésén majd a tizenegyedik helyen álló Hajdúböszörmény gárdáját fogadja vasárnap 13 órától. – Ellenfelünk tavalyhoz képest sokat erősödött mind edzők, mind játékosok terén is, ezért nehéz mérkőzésre számítok – zárta gondolatait a labdarúgó.

Vadicska Olivér

Gáll Ferenc tippjei

Nyíradony–Hajdúböszörmény 2–1

Sárrétudvari–Püspökladány 3–1

DEAC–DASE 1–1

Monostorpályi–DSI 4–0

Balmazújváros–Derecske 3–0

Hajdúsámson–Egyek 4–1

Hajdúnánás–BUSE 2–1

Vámospércs–Kaba 1–2

Borítókép: Gáll Ferenc (kékben) győzelmet vár csapatától

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában