dvsc

2021.11.04. 07:09

Nem érti a Debrecennel kapcsolatos pletykákat Tímár Krisztián

Minél magasabb szintre jutna edzőként, de nem tudja, miért boronálták össze a Lokival.

20210318 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló Magyarország - Románia U18 utánpótlás labdarúgó mérkőzés. képen: Tímár Krisztián szövetségi edző

Fotó: Napló-archív

Az elmúlt napokban rengeteg pletyka felröppent a Debreceni VSC labdarúgócsapatának új vezetőedzőjének kilétéről, az egyik legtöbbet emlegetett tréner, az U19-es válogatott szövetségi edzője, Tímár Krisztián.

A szakember a Nemzeti Sportnak nyilatkozott ez ügyben. – Nem tudom, miért jelentek meg a rólam szóló cikkek, miért boronáltak össze máris a Debrecennel – mondta a lapnak. – Ettől függetlenül természetesen vannak ambícióim, szeretnék minél magasabb szinten edzősködni. Ezért tanulok, ezért dolgozom mindennap. Hét éve már, hogy elkezdtem az edzősködést, végigjártam a lépcsőfokokat, kis korosztályoknál kezdtem a munkát, és fokozatosan jutottam egyre feljebb – mondta.

A Loki részéről korábban Tőzsér Dániel már megszólalt a kérdéssel kapcsolatban. A sportigazgató leszögezte, hogy amennyiben lesz bármilyen új fejlemény a vezetőedző személyét illetően, azonnal értesíteni fogják a sajtót és a szurkolókat is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában