Labdarúgás

2021.11.30. 09:52

Műtét vár a Loki támadójára

Bárány Donát a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg.

A Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen lépett pályára utoljára a DVSC 21 esztendős támadója, Bárány Donát. A játékos egy évek óta húzódó Achilles-problémával küzd. Mivel mostanra elkerülhetetlenné vált számára a műtéti beavatkozás, a héten Finnországba utazik, ahol csütörtökön a Pávkovics Bencét is megműtő szakember, dr. Lasse Lempainen mind a két a lábát felnyitja. A labdarúgó jövő héttől Debrecenben lábadozik, a rehabilitációjának ideje előreláthatólag 3-4 hónap – adta hírül a klubhonlap.

Szécsi Márkot is rég látták a szurkolók élvonalbeli találkozón, viszont jó hír, hogy már a pályán készül az erőnléti edzőnkkel, és remélhetőleg még idén visszatérhet. Tischler Patrik kisebb bokasérüléssel bajlódott az elmúlt hetekben, ezért sem volt a Paks elleni mérkőzés keretében, azonban szerdától már a többiekkel készülhet.

A Loki kapusa, Tomas Kosicky még a Mol Fehérvár FC elleni összecsapáson szenvedett vádliizom-szakadást. A játékos elkezdte a futómunkát, a héten pedig már külön is készülhet a pályán a kapusedzővel. A brazil Charleston szintén visszatért a többiek közé, minden bizonnyal hamarosan rá is számíthat a szakmai stáb.

A térdműtéten átesett Kusnyír Erik és a keresztszalag-szakadással operált Kundrák Norbert rehabilitációja is megfelelő ütemben halad. Mind a két futballista előreláthatólag február végén csatlakozhat a csapathoz.

További remek hír, hogy Pávkovics Bence visszatért, és a Paks ellen már kezdőként léphetett pályára, Bényei Ágoston pedig meccskeretben volt. Poór Patrik is felépült, ő az NB III.-as együttesben szerepelt újra hosszú kihagyás után.

A borítóképen: Bárány Donát

Ezek is érdekelhetik