Jól szerepeltek Egerben

2021.11.16. 17:04

Érmekkel tértek haza a debreceni bokszolók

Három arany, egy ezüst, egy bronz a DVSC öklözőinek hevesi mérlege.

Fotó: Salánki László Facebook-oldala

Egerben öt napon át tartott az ökölvívó Magyar Bajnokság felnőtt, serdülő és junior korosztályának versenye. A DVSC bokszolói remekül szerepeltek a megmérettetésen, öt éremmel térhettek haza Szabó Titusz tanítványai. Szilágyi Dominika a serdülő kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára. Hamar Levente és Zsigó Csaba a juniorok között – különböző súlycsoportokban – szerepeltek a legjobban, Bernáth Richárd pedig serdülő korosztályban szerzett ezüstérmet. A felnőtteknél Győrfi Anna nyakába került a bronzérem. A versennyel kapcsolatban Szabó Titusz elmondta a klub honlapjának, hogy elégedett a teljes kerettel, minden bokszolója kihozta magából a maximumot. A DVSC ökölvívói mellett más, hajdú-bihari érdekeltségű bokszolók is ringbe szálltak Egerben. Salánki László tanítványai közül a serdülő korcsoportban Szilágyi Xavér szerzett bronzérmet. A junioroknál Komjáthi Nóra végzett az első helyen, míg Szilágyi Erik és Salánki Dominika a bronzéremnek örülhetett a végén.

Immár tizennégyszeres

Nagy Tímea sporttörténelmet írt a felnőttek között azzal, hogy 14. bajnoki címét is megszerezte a hétvégén. Nagy Tímea edző-férje, Salánki László a következőket mondta Tímeával kapcsolatban: – Nem szívesen bokszolnak Timi ellen az országban, kerülik mindig azt a súlycsoportot, ahová bemér. Így történt ez most is, a döntő előtt lépett vissza az ellenfele – nyilatkozta a Naplónak a szakember.

Arany Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában