Válogatás

2021.10.04. 09:42

Új tagokat vár a DEAC Gladiators

Toborzót tart a Debreceni Egyetem amerikai futball csapata, amelyre kortól, nemtől, testalkattól függetlenül várnak minden érdeklődőt.

Forrás: Fülep Csaba

Nem állt le a munka a DEAC Gladiatorsnél ősszel sem, hiszen az együttes ifjoncai, a felnőttek segítségével készülnek a junior bajnokság kihívásaira. Emellett viszont nem maradhat el a jövő év tervezése, építése sem, ugyanis a gladiátorok tovább bővítenék a keretüket, így október 17-én tagtoborzót tartanak, amelyre kortól, nemtől, testalkattól függetlenül várják az érdeklődőket – írja a deac.hu.

Az eseményen a résztvevők megismerkedhetnek a sportág jellegzetes mozgásvilágával. Az edzők és játékosok külön posztspecifikus feladatokkal készülnek, hiszen ebben a sportágban minden testi adottságra megvannak a megfelelő gyakorlatok. A kilátogatók egy tesztsorozaton is részt vesznek majd, amelyen a fizikai állapotukat és a mozgáskoordinációjukat is felmérik.

A try-outon meg lehet majd ismerkedni a csapat játékosaival, de bele lehet majd bújni egy igazi amerikai futball játékos bőrébe, ugyanis felszereléspróbára is lesz lehetőség. Minden résztvevő sportolásra alkalmas öltözetben jelenjen meg, stoplis-, vagy sportcipő ajánlott.

Frissítés: A tagtoborzó október 17-én, vasárnap 16 óra helyett egy órával később, 17 órakor kezdődik majd. A helyszín azonban továbbra is a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontjának műfüves pályája lesz – írja a deac.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában