Kézilabda

2021.10.24. 09:49

Energiával tölti fel kis kedvence a Loki brazil kézisét

Buteco sokat segít abban, hogy Mariana Costa átvészelje a nehezebb pillanatokat.

20210910 Debrecen DVSC Schaeffler-Kisvárda Master Good SE NB I-es női kézilabda mérkőzés Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Képen: #88 COSTA MARIANA

Forrás: Napló-archív

Fotó: Kiss Annamarie

Mariana Costa, a DVSC Schaeffler brazil jobbszélsője egy színes és pozitív egyéniség akinek fontos, hogy ő, valamint a környezete is jól érezze magát. Ám mint mindenkinek, természetesen neki is vannak nehezebb pillanatai – ezek átvészelésében van nagy segítségére Buteco, a kilenc hónapos fekete pomerániai törpespicc.

Mariana Costa és kis kedvence, Buteco | Fotó: Mariana Costa

– Tele van energiával, és mint minden kölyök, ő is nagyon szeret játszani – beszélt kis kedvencéről a Naplónak a 2013-ban a brazil válogatottal világbajnoki címet szerzett szélső. – Egy kis akarnok, de imádnivaló. Mindig feltölt energiával. A pandémiás időszakban is komoly támaszom volt, hiszen sok időt töltöttünk együtt, és a vidámsága rengeteget segített abban, hogy ne érezzem magányosnak magam. Akkoriban nagyjából csak azért hagytam el a lakást ha elmentem vásárolni a szupermarketbe, de amikor visszaértem minden alkalommal úgy örült, mintha attól félt volna sosem lát többé. Amikor nem tudtam, hogy mikor fogok újra meccset játszani, vagy éppen személyesen találkozni a családommal, barátaimmal, az ő szeretete, ragaszkodása lendített át a holtpontokon – mondta el Mariana Costa.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában