labdarúgás

2021.09.08. 09:34

U21: Baráth Péter gólt szerzett San Marino ellen

Második Eb-selejtezőjét játszotta az U21-es magyar válogatott, a Gera Zoltán vezette nemzeti gárda kedd este lépett pályára.

Esélyeshez méltón kezdett a csapat San Marinóban, a 29. percben pedig a DVSC felnőttcsapatának tagja, Baráth Péter révén meg is szerezte a vezetést. A 19 esztendős labdarúgó fejjel vette be a házigazdák kapuját. A második játékrészben Skribek Alen duplázott, majd a hosszabbításban Kiss Tamás állította be a megérdemelt, 0-4-es végeredményt – írja a dvsc.hu.

Az U19-es válogatott is pályán volt kedden, amikor a Vilotic-torna utolsó mérkőzéseit rendezték. A meccs előtt a hozzájuk hasonlóan szintén százszázalékos szerbek elleni összecsapáson a Loki első csapatának tagja, Bényei Ágoston, valamint NB III.-as gárdájának védője, Szujó Attila is végigjátszotta a kilencven percet.

A mérkőzés egyenrangú felek küzdelmét hozta, amelyek közül a szerbek a 42. percben gólra tudtak váltani egy akciót, így a 0-1-es vereség azt jelenti, hogy U19-es nemzeti csapat a torna második helyén végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában