DEAC

2021.08.27. 10:00

Szoros meccset vívtak a férfi kézilabdázók

Egygólos győzelmet arattak a Békés ellen csütörtökön.

Fotó: deac.hu

A felkészülési időszak lassan a végéhez közeledik, a Debreceni Egyetem csapata csütörtökön lejátszotta utolsó előtti edzőmérkőzését, az ellenfél az NB I/B-s Békési FKC volt a DESOK-ban. A két gárda másfél hete már egymásnak feszült a kék-fehérek otthonában, akkor a debreceniek 29-27-es győzelmet arattak – olvasható a DEAC hivatalos oldalán.

Ezúttal is végig szoros volt a találkozó, egyik gárda sem tudott ellépni, egy-két gólos különbségek voltak hol a vendégek, hol a mieink javára. A félidő hajrája a békésieknek sikerült jobban, emiatt a cívisvárosiak háromgólos hátrányban kezdték a második játékrészt, ezt viszont sikerült hamar ledolgozni, és végül nagy csatában 25-24-es győzelmet arattak.

A DEAC legközelebb már tétmérkőzést játszik: szeptember 1-jén, szerdán a Mezőkövesdet látják vendégül a Ligakupa első fordulójában. Két nappal később a Nyírbátor ellen lesz még egy edzőmeccs, majd 11-én, hazai pályán a Cegléd ellen kezdik a bajnokságot.

Edzőmérkőzés

DEAC–Békési FKC 25-24 (11-14)

DEAC: Balázs S., Mándi 1 – Fülöp 1, Gidai 7 (4), Rédei 1, Mórucz, Balázs S. 3, Bíró Á. 3, Pethő 1, Dobos 1, Hornyák Z., István P. 2, Fábián 1, Mucza, Illés 4, Péter D., Boros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában