Bajnokok csaptak össze

2021.08.03. 09:49

Látványlábtenisz nagy téttel

Ezúttal sem unatkoztak hétvégén a sport kedvelői Hajdúszoboszlón.

Forrás: Tóth Imre

A várva várt, DVSC II. elleni NB III.-as – egyben megyei – rangadó mellett szombat délután lábtenisz tornán csaphattak össze kelet és nyugat bajnokai. A HSE Tengo Tigers által szervezett, Hajdúszoboszlói Nyár 2021 rendezvénysorozatába is jól illeszkedő látványos torna már helyszínválasztása miatt is különleges volt, hiszen azt a fürdő előtti téren rendezték meg. Bár a kezdést egy nyári záporeső egy kissé elodázta, az érdeklődés szerencsére kicsit sem hagyott alább. A rendezvényt dr. Kovács Gergely alpolgármester és Marosi György Csongor, a HSE elnöke nyitotta meg.

Megnyitó beszédében dr. Kovács Gergely kiemelte: üdítő, és mindenképp becsülendő, hogy az ötkarikás játékok ideje alatt is ilyen figyelem szegeződik a helyben szervezett sport- és kulturális eseményekre.

Marosi György Csongor köszöntőjében a szabadidősportokra helyezte a hangsúlyt, továbbá kiemelte: a Hajdúszoboszlói Sportegyesület küldetésének tartja a városban elérhető látvány- és szabadidős sportágak számának növelését, hogy itt helyben valóban megtalálhassa mindenki a neki tetsző, számára élvezetes sportot.

Fotó: Tóth Imre

A versenyzők a megnyitó után nem sokkal birtokba is vették a pályát, egymást követték a mérkőzések. Páros- és egyéni versenyszámban egyaránt megmérkőztek a bajnokok, kiegyenlített, izgalmas szetteknek lehettek tanúi az arra járók. A mérkőzések pontszámainak alapján végül Kelet bajnokai foglalhatták el a képzeletbeli dobogó legfelső fokát, a tornát Gulácsi Róbert és Molnár Gábor párosa nyerte.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában